Manfrotto ™
A Vitec Group brand

Hírlevél

Csatlakozz a Manfrotto hírlevél közösségéhez!

Manfrotto oktatások, fotósok inspiráló anyagai, tanácsai, újdonságok rendszeresen. Iratkozz fel te is hírlevelünkre!

Garancia és Szerviz


manfrotto-szerviz

Kiterjesztett Garancia


A Manfrotto termékekre hivatalosan 2 év szavatosság vonatkozik (a magyar és EU-s jogszabályoknak megfelelően), amely biztosítja, hogy a termékek a használatnak megfelelnek és nincsen gyártási hibájuk. Azonban a Manfrotto hisz termékei kiemelkedő minőségében, ezért a megszokottnál sokkal hosszabb ideig vállalja termékeire a garanciát: 2010 Decembere óta bevezette a "Kiterjesztett Garanciát"

Kiterjesztett Garancia termék regisztráció A Kiterjesztett Garanciát bárki igénybe veheti, aki a Manfrotto.com oldalon regisztrálja az általa vásárolt Manfrotto terméket. http://warranty.manfrotto.com/ A regisztrálás pár percet vesz igénybe, és segít a Manfrottonak, hogy a termékek kiemelkedő minőségét megtartsa.
Ez a kiterjesztett garancia terméktípusonként eltérő idejű, a különböző kategóriákra vonatkozó kiterjeszett garancia idejéről az alábbiakban olvashat:

Fotó termékek - Belépő szint
A Compact, 390, PIXI és Pocket kollekcióra a standard 2 éves garancia 5 évesre terjeszthető ki a vásárlástól számítva, ha a terméket online regisztrálja.

Fotó-termékek, Pro-Hobbi
A fentieken kívül minden más fotó termék 2 éves garanciája 10 évre terjesztehtő ki az Online termékregisztrációval.

Okostelefon kiegészítők
Az okostelefon kiegésztőkre a standard 2 éves garancia vonatkozik.

Videó termékek
A standard 2 éves garancia 5 évesre terjeszthető ki a vásárlástól számítva, ha a terméket Online regisztrálja.

Világítástechikai termékek
A standard 2 éves garancia 5 évesre terjeszthető ki a vásárlástól számítva, ha a terméket Online regisztrálja.

Táskák

A Manfrotto Stile és Stile+, Pro-Light, Professional és Advanced kollekciókra a standard 2 éves garancia 5 évesre terjeszthető ki a vásárlástól számítva, ha a terméket Online regisztrálja.

A National Geographic kollekciókra A standard 2 éves garancia 5 évesre terjeszthető ki a vásárlástól számítva, ha a terméket Online regisztrálja.

Ruházat
A Lino kollekció ruházati termékeire a standard 2 éves garancia vonatkozik.Regisztálja most vásárolt Manfrotto termékét online, és élvezze a kiterjesztett garancia előnyeit még sok éven keresztül! Kattintson az alábbi linkre a regisztrációs mini-oldalhoz: http://warranty.manfrotto.com/Magyarországi Szakszervíz

A Manfrotto termékek magyarországi disztribútoraként telephelyünkön szakértő szerviz szolgáltatást, valamint a Magyarországon vásárolt termékek esetében garanciális szervizelést is ellátunk.


Kapcsolatfelvétel:
LUMINIS KFT, 1116 Budapest, Építész utca 26.
+36 (1) 371 1983
+ 36 (1) 371 1984
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Hétfő-Péntek 09.00 - 17:30